vrijdag 9 maart 2012

Hoe staan we ervoor?

Het is tijd voor een update.
De plannen zijn nog steeds vastberaden en ongewijzigd. Een aanvulling is om toch een auto met aanhanger met ons mee te laten rijden. Zo kunnen we eens afwisselen om het gegeselde zitvlees wat rust te gunnen!
Niet dat we daar op rekenen, maar we rijden toch op meer dan 35 jaar oud materieel. En hoewel in tiptop conditie is ook Zündapp en Kreidler techniek feilbaar. Hoe dan ook; het rijdt zeer comfortabel om te weten dat we een machine bij storing niet hoeven achter te laten met een slot om de lokale lantaarnpaal in een onbekend dorpje! Simpel opladen, nadat we alles er aan gedaan hebben om de brommer weer aan de praat te krijgen, en de reis vervolgen.
Samen uit en ook weer samen thuis.
Tim krijgt over circa 10 dagen van de dokter te horen hoe zijn been herstelt na de breuk eind vorige jaar. Hij loopt nu op krukken en met enige revalidatie hoopt ieder van ons dat hij op 30 mei, zittend op zijn Zündapp, kan starten voor de rit.

We gaan niet alleen maar rijden, maar ook enkele toeristische plaatsen bezoeken. Natuurlijk is de Rheinfall bij Schaffhausen in Zwitserland er een van, maar ook de Aareschlucht bij Innertkirchen gaan we niet aan voorbij:Er zullen nog enkele volgen, ook de Axenstrasse langs de Brienzer See natuurlijk:Nog 80 dagen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten