zaterdag 9 juni 2012

Slotdag: Kirchberg - Arnhem circa 380 km

Gisteren zijn we vanaf Kirchberg in de Hunsruck naar huis gereden. Soms was de route door de heuvels en bergen van de Hunsruck en Hoge Eifel wat moeilijk te vinden, maar met wat geduld vonden we toch de juiste weg.
In Cochem kwamen we veel Nederlandse nummerborden tegen en dus moest er geregeld gezwaaid worden!
Bij een pauzeplek heeft Bettus een foto gemaakt:


In tegenstelling tot de natte plekken op de weg, hebben we geen regen van betekenis gehad. Een enorme meevaller.
Tussen Julich en Geilenkirchen vonden we de aansluiting met de B221 die ons soepel met 60 km/u weer terug bracht bij Kleef.
Een indrukwekkende reis kwam ten einde!

Ik wil iedereen bedanken voor deze speciale ervaring: Rein, André, Bettus, Tim, Hans. Natuurlijk in willekeurige volgorde.
Dat je met circa 30 tot 40 jaar oude machines zonder kleerscheuren zo'n tocht van 2.100 km succesvol kunt afsluiten, zegt voldoende over de kwaliteit van Kreidler en Zündapp.

We hadden niet altijd Wifi of, zoals het in Duitsland heet: Wlan, beschikbaar, vandaar dat we soms geen update van het blog konden doen. Ik zal binnenkort meer foto's op Picasa plaatsen en hier de link vermelden.


Merci iedereen voor de reacties op het blog.
1 opmerking:

  1. mijn fietsje uit 1969 (3 hand 50 cc snel Atena)
    heeft het probleemloos gedaan vaak wel bergop in de tweede versnelling (max 45/50 km/h)ook in de eerste versnelling rond 25km/h de steilste stukken gereden, ten opzichte van de anderen maakte het niet veel uit soms wel sneller in de klim.
    Mij is het in elk geval meegevallen en wat je met plezier doet is ook voor herhaling vatbaar.
    en een prestatie leveren doe je niet als het voor jou een vacantie is.

    BeantwoordenVerwijderen