woensdag 6 juni 2012

Zündapp-Museum van Brouwerij Zoller-Hof in Sigmaringen.

We zijn via Bregenz, Lindau en het Deggenhausertal in Sigmaringen aangekomen. We overnachten in Gasthaus Schaumtz, een hele grote villa met gastenkamers.
Topattractie vandaag was natuurlijk het Zundapp museum van Brouwerij Zoller-Hof. We stonden voor een dichte deur, omdat het museum uitsluitend in het weekend en op vrije dagen geopend is. Nadat wij aangebeld hadden, kwam herr director zelf om de hoek zetten met sleutel en met een big smile toen hij onze Zundapps zag. Voor ons deed hij de deur van het museum open, het licht ging aan en een dame regelde de eintritt voor ons.
Wat een prachtige machines, veel historie en een unieke verzameling in een sfeervolle locatie: tja, wel naast een werkende bierbrouwerij en een goed restaurant.
En nu de foto's:

Het adres van ons blog en clubsite hebben we achtergelaten bij herr Director van de Brouwerij/Museum.
's-Avonds hebben we heerlijk gegeten bij het naast de brouwerij gelegen restaurant en toen we na afloop wegreden met de Zundapps en Kreidler, gingen de ramen van het kantoor open en werden we uitgezwaaid door de directeur van de Brouwerij.

Zie ook: http://www.zuendappmuseum.de/index.html

1 opmerking:

  1. Oh wat een gave rit(ten) maken jullie! Ontzettend leuk om te lezen en vooral te zien.
    Stoer en tof hoor! En dan ook nog zo'n fraaie blog. Super! Nog heel veel gave kilometers gewenst. Groet uit Wageningen, Hans, Femma, Monique, Remco, Romy (Milou zit in Barcelona)

    BeantwoordenVerwijderen