vrijdag 1 juni 2012

Brommer van Hans is hersteld.

Gelukkig is de brommer van Hans weer volledig operationeel. Wat wel vervelend is, is dat hier een Kreidler onderdeel voor nodig was. Het gas bleef hangen, omdat de gasnaald geen rond ringetje tussen veer (zat geen originele in) en gasschuif had. De naald ging hierdoor scheef hangen en kwam niet in het slot onderin de carburateur. En laat Rein nu zo'n ringetje in zijn doosje met Kreidler onderdelen hebben... We rijden dus hier rond met een Zundler!

Maar goed, morgen kunnen we weer met complete bemanning vertrekken. André heeft Hans opgedragen (.) uitsluitend in de eerste versnelling te rijden; Hans is dus wat langer onderweg! De bovenste ophanging van Hans'529 was tijdens het vastlopen aan de linkerzijde afgebroken. Rein had boortjes bij zich en heeft het afgebroken stukje met een M6 weer vastgemaakt. Blok eronder, carb en ontsteking eraan en lopen.

Verjaardag Bettus.
Bettus is vandaag 63 jaar geworden. We hebben het zoals elke verjaardag gevierd in een Doner Kebab zaak met veel knoflook en een biertje. Bettus heeft ook een cadeautje gekregen:

Hij was zichtbaar aangedaan, helemaal toen bleek dat het miniatuurtje ook een rood zadeltje had!
Morgen gaan we via Schaffhausen naar onze eerste B&B in Zwitserland. De wegen hier in Zuid-Duitsland zijn al schitterend met hun 800 á 900 meter, maar dat zal morgen wel hoger zijn. Vanavond viel hier een klein buitje, maar momenteel is het droog.

Het is nu 01:07 uur, tijd om te pitten. Tot morgen of eigenlijk tot straks.2 opmerkingen:

  1. (alsnog) Gefeliciteerd Bettus!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. gefeliciteerd Bettus !!
    ik hoop dat jullie het leuk hebben daar, maar aan de foto's te zien komt dat helemaal goed.
    gr antoon

    BeantwoordenVerwijderen